شيره انگور اصل آب انگور شيرين و گوارايي است كه براي غليظ شدن جوشانده شده است. آنها اغلب در فروشگاه هاي مواد غذايي سالم يا در بخش غذاهاي طبيعي در سوپرماركت ها يافت مي شوند. اما شيره انگور خانگي هرگز در فروشگاه ها يافت نخواهد شد و اين يعني شما بايد به دنبال نوع ارگانيك و خانگي آن بگرديد!

 

همانطور كه از نام آن پيداست حاوي مقدار زيادي قند است. اما قند طبيعي كه در صورت اعتدال در مصرف براي تمام اندام هاي بدن مفيد و كمك كننده است.

آنها براي پخت بسيار خوب هستند زيرا بدون افزودن كالري اضافي به محصولات پخته شده رطوبت مي بخشند. آنها همچنين طعم فوق العاده اي را براي نان، كلوچه، پنكيك، كلوچه، كيك، پاي و حتي بستني ايجاد مي كنند.

مزاياي شيره انگور اصل شامل توانايي آن در جلوگيري از پوسيدگي دندان و ارتقاي سلامت دندان است. شيره انگور اصل چه فايده ديگري دارد؟

كلمه ملاس از كلمه عربي به معناي شربت يا عسل گرفته شده است. اين ماده شيرين در ابتدا از جوشاندن انگور براي استخراج آب آن توليد مي شد. امروزه ملاس علاوه بر انگور از نيشكر، ذرت يا ساير گياهان نيز تهيه مي شود.

شيره انگور اصل از ديرباز به عنوان يك درمان طبيعي براي مشكلات گوارشي در نظر گرفته شده است. محتواي قند زياد آن را به يك منبع عالي انرژي تبديل مي كند. علاوه بر اين، شيره انگور اصل حاوي آنتي اكسيدان هايي است كه با راديكال هاي آزاد مبارزه كرده و التهاب را كاهش مي دهد.

 

فوايد شيره انگور ملاير

 

 

1. مبارزه با پوسيدگي دندان ها با شيره انگور خانگي

 

يك مطالعه منتشر شده در مجله Dental Traumatology نشان داد افرادي كه شيره انگور اصل مي نوشند نسبت به افرادي كه اين محصول را مصرف نمي كنند حفره هاي كمتري دارند.

 

اين به اين دليل است كه شيره انگور اصل حاوي پلي فنول است كه به تقويت دندان در برابر باكتري ها و اسيدها كمك مي كند. همچنين به حفظ سلامت لثه ها كمك مي كند.

 

2. ارتقاء سلامت دهان و دندان

 

شيره انگور اصل را مي توان به عنوان بخشي از برنامه روزانه بهداشت دهان و دندان استفاده كرد. از آنجايي كه حاوي خواص ضد باكتريايي است، مي توانيد پس از خوردن غذاهاي چسبناك مانند آب نبات يا آدامس از آن براي پاكسازي دهان خود استفاده كنيد. قبل از استفاده از شيره انگور اصل بايد دندان هاي خود را  مسواك بزنيد.

 

3. كاهش التهاب با شيره انگور مرغوب

 

شيره انگور اصل حاوي فلاونوئيدها است كه به عنوان عوامل ضد التهابي قوي عمل مي كنند. اين تركيبات از توليد مواد شيميايي التهابي به نام پروستاگلاندين ها جلوگيري مي كنند. پروستاگلاندين ها زماني كه در داخل بدن جمع مي شوند باعث درد و تورم مي شوند.

 

 

4. افزايش سطح انرژي با شيره انگور سياه

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مقدار زيادي كربوهيدرات است، انرژي سريعي را ايجاد مي كند. يك قاشق غذاخوري شيره انگور خانگي حدود 100 كالري دارد. طبيعتا با مصرف شيره انگور عسلي ملاير متوجه افزايش انرژي و نشاط خود خواهيد شد. براي خريد شيره انگور درجه يك روي همين لينك كليك كنيد.

 

 

5. از بيماري قلبي جلوگيري كنيد

 

شيره انگور اصل ممكن است از بيماري قلبي محافظت كند زيرا حاوي رسوراترول است، تركيبي كه سطح كلسترول را كاهش مي دهد. رسوراترول همچنين فشار خون را كاهش مي دهد و فعاليت آنزيم هاي تجزيه كننده چربي ها در كبد را افزايش مي دهد.

 

6. بهبود هضم با شيره ملايري

 

شيره انگور اصل هضم را بهبود مي بخشد زيرا حاوي پكتين است، فيبر محلول كه در آب حل مي شود. پكتين به سموم و مواد زائد موجود در روده متصل مي شود و دفع آنها را آسان تر مي كند.

 

7. درمان ديابت با شيره انگور

 

شيره انگور اصل منبعي غني از فيبر غذايي است. فيبر براي حفظ سطح طبيعي گلوكز خون مهم است.

 

 

8. كمك به كاهش وزن

 

شيره انگور اصل كالري كمي دارد اما مواد مغذي بالايي دارد. اين يكي از بهترين منابع پتاسيم موجود است. پتاسيم به تنظيم تعادل مايعات و عملكرد عضلات كمك مي كند.

 

 

9. محافظت در برابر سرطان با شيره انگور اصل

 

يكي از جنبه هاي مفيد شيره انگور ملاير، قدرت آنتي اكسيداني آن است. آنتي اكسيدان ها مواد مضري مانند مواد سرطان زا و راديكال هاي آزاد را خنثي مي كنند. راديكال‌هاي آزاد به سلول‌ها آسيب مي‌رسانند و به توسعه سرطان كمك مي‌كنند. شيره انگور اصل حاوي كوئرستين است، نوعي آنتي اكسيدان كه از DNA در برابر آسيب اكسيداتيو محافظت مي كند.

 

10. بهبود عملكرد مغز با شيره انگور درجه يك

 

يكي از سالم ترين كاربردهاي شيره انگور اصل به عنوان غذاي مغز است. مطالعات نشان مي دهد كه شيره انگور اصل حافظه و تمركز را تقويت مي كند. اين احتمالاً به دليل وجود ويتامين B6 است كه براي رشد سلول هاي عصبي ضروري است.

 

چگونه شيره انگور اصل را نگهداري كنيم؟

 

شيره انگور اصل را در ظرف دربسته در دماي اتاق و دور از نور مستقيم خورشيد نگهداري كنيد. اگر آن را در يخچال نگهداري مي كنيد، حتما قبل از مصرف آن را به دماي اتاق برگردانيد.

 

شيره انگور اصل را از كجا بخريم؟

 

شيره انگور اصل را مي توانيد در فروشگاه هاي طبيعي و خرده فروشي هاي آنلاين پيدا كنيد. با اين حال، اگر مي خواهيد مطمئن شويد كه شيره انگور اصل واقعي دريافت مي كنيد، قيمت شيره انگور اعلا را فقط از فروشگاه هايي كه توليد خانگي و بكر دارند جويا شويد. بدون شك بهترين شيره انگور ايران در ملاير توليد مي شود.

 

 

چه چيز ديگري بايد در مورد شيره انگور اصل بدانم؟

 

شيره انگور اصل را بايد در ظرف دربسته در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. مطمئن شويد كه آن را براي مدت طولاني منجمد نكنيد، زيرا اين كار مقداري از ارزش غذايي آن را از بين مي برد.

 

به جاي شيره انگور اصل از چي استفاده كنم؟

 

اگر شيره انگور اصل دوست نداريد، به جاي آن از عسل استفاده كنيد. عسل يك جايگزين عالي براي شكر سفره در هنگام پخت است. حتي مي توانيد كمي شيره انگور اصل به عسل خود اضافه كنيد تا شيريني بيشتري به آن ببخشيد.

 

فوايد شيره انگور اصل بي پايان است. سعي كنيد آن را به دستور العمل هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد تا از تمام اين فوايد شگفت انگيز بهره مند شويد.

 

آيا شيره انگور اصل براي شما مفيد است؟

 

بله، شيره انگور اصل بسيار سالم است. مملو از آنتي اكسيدان ها، ويتامين ها، مواد معدني و ساير مواد مغذي است. اما چيزي كه آن را بسيار خاص مي كند اين است كه چقدر همه كاره است.

 

 

چگونه شيره انگور اصل را در خانه درست كنيم؟

 

تهيه شيره انگور اصل آسان است. تنها چيزي كه نياز داريد انگور تازه (ترجيحا ارگانيك)، آب و زمان است. در اينجا چگونه است:

 

  1. انگورها را كاملا بشوييد. ساقه، برگ يا دانه را برداريد.
  2. انگورها را در يك كاسه بزرگ بريزيد. روي آنها را با آب سرد بپوشانيد و بگذاريد يك شب خيس بخورند.

 

  1. آب اضافي را تخليه كنيد.

 

  1. انگورها را به مخلوط كن منتقل كنيد. مخلوط كنيد تا يكدست شود.
  2. مخلوط را با پارچه پنير يا صافي مشبك صاف كنيد. مواد جامد را دور بريزيد.

 

  1. آب صاف شده را در يك قابلمه بريزيد. 1 فنجان آب به تابه اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت متوسط ??به جوش بياوريد. حرارت را كم كرده و به مدت 30 دقيقه بجوشانيد.

 

  1. اجازه دهيد مخلوط كاملا خنك شود.
  2. شيره انگور اصل خنك شده را در يك ظرف شيشه اي مات نگهداري كنيد. آن را تا 2 ماه در يخچال قرار دهيد.

 

  1. براي گرم كردن مجدد شيره انگور اصل كافي است آن را روي اجاق گاز گرم كنيد. يا مي توانيد آن را به مدت 10-15 ثانيه در مايكروويو قرار دهيد.

 

  • شيره انگور اصل قرن هاست كه براي درمان بيماري هاي مختلف استفاده مي شود.

 

شيره انگور اصل دقيقا  چه فوايدي ديگري دارد؟

 

  • شيره انگور اصل شربت غليظي است كه از انگور استخراج مي شود.
  • حاوي مقادير زيادي ويتامين C، پتاسيم، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، روي، مس، منگنز و ساير مواد مغذي است.
  • شيره انگور اصل يك درمان طبيعي براي سرماخوردگي، سرفه، گلودرد و ساير بيماري هاي تنفسي است.
  • همچنين به جلوگيري از پوسيدگي دندان و تقويت استخوان ها كمك مي كند.

 

 

 

خواص درماني شيره انگور

 

شيره انگور اصل براي سلامتي بسيار مفيد است. در اينجا نه مورد از فوايد شيره انگور اصل آورده شده است. 1. به كاهش سطح كلسترول كمك مي كند. 2. گردش خون را بهبود مي بخشد. 3. التهاب را كاهش مي دهد. 4. به پيشگيري از سرطان كمك مي كند. 5. به بهبود هضم كمك مي كند. 6. به مبارزه با ديابت كمك مي كند. 7. از بيماري هاي قلبي جلوگيري مي كند. 8. به كاهش وزن كمك مي كند. 9. به درمان سرماخوردگي و آنفولانزا كمك مي كند.

 

استخوان ها و دندان هاي قوي تر

 

شيره انگور اصل سرشار از كلسيم و ويتامين D است. كلسيم براي استحكام استخوان ها و دندان ها ضروري است. ويتامين D براي سلامت استخوان ها و دندان ها لازم است. پوست و موي بهتر

 

حركات روده را تنظيم مي كند

 

شيره انگور اصل حاوي ماده طبيعي به نام پلي فنول است. اين تركيبات به محافظت در برابر راديكال هاي آزاد كمك مي كنند. راديكال هاي آزاد مولكول هاي ناپايداري هستند كه به سلول ها و بافت ها آسيب مي رسانند. شيره انگور اصل به جلوگيري از آسيب سلولي ناشي از راديكال هاي آزاد كمك مي كند. همچنين از سرطان محافظت مي كند زيرا التهاب را كاهش مي دهد. التهاب با بسياري از بيماري ها مانند بيماري قلبي، ديابت، آرتريت، بيماري آلزايمر و حتي سرطان مرتبط است. شيره انگور اصل همچنين به تنظيم حركات روده كمك مي كند. اين به اين دليل است كه حركت غذا در طول دستگاه گوارش را تحريك مي كند. پريستالسيس روده ها را در حركت نگه مي دارد و از يبوست جلوگيري مي كند.

 

.

مشخصات گياهي كامل درخت شليل

۲۲ بازديد ۰ نظر

مشخصات گياهي كامل درخت شليل:

به نقل از كارشناسان آلفا نهال شليل گياهي از خانواده هلو به شمار مي رود كه بر اثر جهش رويشي در يكي از ژن هاي ميوه هلو ايجاد شده است كه ميوه بدون كركي را توليد مي كند. ميوه اين گياه ظاهري گرد و كروي مانند دارد كه بسيار گوشتي و آبدار است كه در داخل قسمت گوشتي اين گياه هسته بزرگي قرار دارد كه طعم تلخي دارد و قابل مصرف نيست. ميوه اين گياه طعم شيريني دارد. ميوه اين گياه خواص بسياري دارد كه از آن علاوه بر تازه خوري براي تهيه لواشك، آبميوه هلو، كمپوت و … نيز استفاده مي كنند. به صورت درختچه اي كوتاه رشد مي كند.

توجه داشته باشيد كه هلو و شليل ممكن است از بذر يكديگر و از طريق تلقيح به وجود بيايند، داراي ارقام و واريته هاي مختلفي است طوريكه در ايران فقط بيش از 20 رقم از اين گياه كشت مي شود كه از آن جمله مي توان به شليل زرد يا قرمز اشاره نمود، تا كنون بيش از 150 گونه درخت شليل شناسايي شده است كه اين واريته ها از نظر طعم، مزه و حتي شكل با يكديگر تفاوت دارند. برگ هاي سبز رنگ نيزه اي مانندي به طول 7 تا 16 و عرض 2 تا 3 سانتيمتر توليد مي كند، گل هاي زيباي اين گياه قبل از برگها ظاهر مي شوند كه منظره زيبايي را در فصل بهار ايجاد مي كند. گل هاي اين گياه به صورت منفرد يا دو تايي به رنگ صورتي ظاهري مي شوند كه 5 گلبرگي هستند. گرده افشاني اين گياه توسط باد انجام مي شود كه البته كندو گذاري سبب افزايش باردهي گياه مي شود. گياهي خود گرده افشان محسوب مي شود.

بسته به ارقام زودرس و ديررس ميوه اين گياه اوايل تابستان و اوايل پاييز مي رسد. توجه داشته باشيد كه عمر درخت شليل كم است كه دليل عمر كم اين درخت وجود چوب ترد و شكننده است. گياهي خزان پذير است طوريكه با شروع فصل پاييز و سرما برگ هاي اين گياه مي ريزند.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

احداث باغ شليل

آب و هوا : با توجه به يخ زدگي سريع شكوفه در سرماهاي بهاره اين مورد در بسياري از كشورها مشكل ساز است. درختان نياز به يك طيف متنوع از واحد سرد، اما به طور عمده ???-??? واحد مي باشد. در برخي از گونه هاي جديد ??? واحد سرما كافي است. شاخه هاي درخت مي تواند تحمل سرماي -?? درجه سانتي گراد را داشته باشند، اما شكوفه هاي در -? ° C آسيب مي بينند.

خاك: مناسبترين ميزان اسيديته ?/? ،خاك سبك تا متوسط، به خوبي زهكشي شده ترجيح داده مي شوند.در خاك هاي سنگين تر درختان بايد در تپه كاشته شوند.درختان نبايد در خاك بدون زهكشي مناسب كاشته شوند. درختان شليل محل هاي آفتابي را دوست دارند بطور متوسط شش تا هشت ساعت نور خورشيد راضي كننده است. ما توصيه نمي كنيم درختان ميوه در خاك سنگين، خاك رس خالص كاشته شوند.

كاشت: يك محل با زهكشي خوب، خاك نسبتا حاصلخيز در آفتاب كامل را انتخاب نماييد. براي جلوگيري سرمازدگي از مناطق پايين دست اجتناب كنيد. نهال درختان را در فصل بهار بكاريد. نهال حدود ? ساله را انتخاب نماييد. براي نهال هاي داخل گلدان، گياه را از گلدان جدا كرده و هر گونه ريشه مدور و گرد را حذف كنيد و از قيچي ضدعفوني شده استفاده نماييد. براي درختان پيوند زده، محل پيوند دور از نور مستقيم خورشيد در هنگام كاشت بايد باشد. گودالي كمي عميق تر و گسترده تر از تراكم ريشه بكنيد. درخت را در وسط گودال روي مقداري خاك نرم قرار دهيد. مطمئن باشيد كه ريشه ها بخوبي در اطراف تنه گسترده شدند. درختان در فاصله ? تا ?/? مترفاصله بين درختان در ? متر فاصله بين رديف هاكاشته شوند كه حدود ???? تا ???? اصله در خت را در هر هكتار خواهيم داشت.

آبياري: آب مورد نياز به زمان برداشت بستگي دارد. آغاز آبياري بستگي به شرايط رطوبت خاك، شكوفه دادن و جوانه زدن در فصل بهار دارد. تقسيم آب بر اساس سودآوري بخش، با توجه به شرايط درخت و زمان برداشت است. لذا توصيه به تنك كردن مي شود حذف ميوه هاي كوچك از روي شاخه. اين را مي توان به صورت دستي و يا شيميايي انجام داد. كاهش تاج پوششي با هرس كردن، در نتيجه كاهش تبخير آب از شاخ و برگ ها را داريم. اين امر به ويژه در ميوه ها هسته دار مانند هلو و شليل مهم است. هنگام هرس درختان مراقب باشيد زيرا اين كار مي تواند باعث رشد رويشي بيش از حد شود. هرس سبز ارجحيت دارد و در گونه هاي زودرس هرس تابستان امكان پذير است. ميوه هلو و شليل به سرعت در طول دو دوره رشد مي كنند:

https://alphanahal.ir/nectarine-seedlings/

 (الف) پس از تشكيل

(ب) قبل از رسيدن

دوره بين اين دوره ها (الف و ب)، مرحله سخت شدن هسته است كه در طي آن مقدار آب د درخت به طور قابل توجهي كاهش مي يابد. بايد هنگام تعيين برنامه آبياري در نظر گرفته شود.

نكات زير را براي كاشت نهال درخت شليل رعايت كنيد:

براي بهبود گرده‌افشاني، چند درخت شليل، بكاريد. البته اين درختان خودبارور هستند و به گرده‌افشاني درختان اضافي نياز ندارند. بااين‌حال، كاشت درخت شليل، درصد گل‌هاي گرده‌ افشاني را افزايش مي‌دهد.

هر هفته دو گالن آب به درختان بدهيد. اين مقدار برابر با سه سانتي‌متر بارندگي است. درختان بالغ با همين مقدار آب مي‌توانند دو هفته را بگذرانند.

در اوايل بهار از رهايش تدريجي كود جهت استفاده بهينه گياه از مواد مغذي استفاده كنيد. كودي را انتخاب كنيد كه داراي فسفر بالا و ازت كم باشد.

آب و هواي مناسب درخت شليل

مقاومت شليل نسبت به سرما مناسب است، به طوري كه سرماي منفي 21 درجه مي تواند براي آن مضر باشد. با اين حال سرماي يكباره (هر چند كم هم باشد) مي تواند باعث خشك شدن جوانه ها و شاخه هاي جوان شود. هلو به حدود 400 تا 1000 ساعت دماي زير 7 درجه سانتي گراد براي خروج از سرماي زمستانه نيازمند است. مقاومت شليل به گرماي تابستان هم مانند سرماي زمستان خوب است. ميوه هاي اين درخت در گرماي تابستان كيفيت بهتري خواهند داشت.

فصل زمستان و درخت شليل

فصل خفته زمستان بايد دماي هوا براي اين درخت مناسب باشد

براي كنترل خشكي و شكستگي درختان را با روغن اسپري كنيد.

مي توانيد اين نوع درخت شليل را هرس كنيد .

فصل بهار و رشد درخت شليل

براي جلوگيري از پوسيدگي قهوه اي ، كه بسته به آب و هوا ، ممكن است به 1-3 اسپري نياز داشته باشد ، از قارچ كش در طول شكوفه استفاده كنيد. دوره باراني نياز به اسپري بيشتري دارد.

درختان جوان را به طور ماهانه با كود نيتروژن بالا از اول آوريل بارور كنيد. از 1 0.5 0.5 ليتر اوره يا 25 عدد كود براي درخت استفاده كنيد. درختان بالغ به 50 درصد بيشتر كود احتياج دارند. اگر كود آبياري شده است ، از 1 اونس تجاوز نكنيد.

جلوگيري از نازك شدن ميوه، نازك شدن باعث كاهش وزن ميوه و جلوگيري از آن باعث افزايش اندازه ، جلوگيري از شكستگي اندام مي شود .

فصل رشد تابستان براي درخت شليل

ماهانه درختان جوان را بارور كنيد. از اوره 5 اوره يا كود استفاده كنيد. درختان بالغ به 50 درصد بيشتر احتياج دارند. اگر كود آبياري شود ، از 1 اونس تجاوز نكنيد.

هر 3 هفته يكبار آبياري قطره اي يا آبپاش را براي درخت شليل بكار ببريد

يك منطقه عاري از علفهاي هرز را در اطراف پايه درخت شليل در فاصله 3 فوت از تنه با عمق 3–4 اينچ بسيازيد تا درخت شليل بهتر رشد كند.

فصل پاييز و درخت شليل

قبل از اولين باران شديد ، قارچ ها را در ماه نوامبر اسپري كنيد.

درست بعد از برداشت محصول بارور و آبياري كنيد.

در هنگام ريزش برگ ، برگها را از بين ببريد يا كمپوست كنيد تا از شيوع انگشت سيب جلوگيري كنيد.

خاك مناسب رشد نهال شليل چيست و بايد چه ويژگي‌هايي داشته باشد؟

آماده‌سازي خاك قبل از كاشت شليل، موجب بهبود عملكرد گياه و رشد و نيرومندي نهال مي‌شود. بهتر است خاك را ازنظر كمبود مواد معدني و مغذي لازم بررسي كنيد. منظور از آماده‌سازي خاك، غني كردن آن ازنظر مواد معدني و مواد مغذي حياتي و از بين بردن و شل كردن خاك‌هاي فشرده است.

نحوه آبياري نهال و درخت بالغ شليل چگونه است؟

اگر در فصل تابستان هر ده روز يك‌بار تقريباً 3 سانتي‌متر بارندگي باشد، نيازي به استفاده از شلنگ نخواهد بود. اما اگر واقعاً خاك خشك شد، بهترين راهكار، استفاده از آبياري قطره‌اي با شلنگ است. هر ده روز يا دو هفته يك‌بار آبياري كافي است. اگر آب در اطراف تنه يخ بزند، موجب آسيب‌ديدگي درخت خواهد شد.

نحوه كود دهي درخت شليل و بهترين كودهاي شيميايي و حيواني چه است؟

كود دادن، روشي عالي براي تقويت مواد مغذي موجود در خاك، به‌ويژه نيتروژن است. هميشه قبل از استفاده از كود، خاك خود را آزمايش كنيد. خاك‌هاي مختلف مي‌توانند مقادير مختلفي از عناصر موردنياز براي حمايت از رشد درخت شليل؛ را داشته باشند. اگر به اين نتيجه رسيديد كه خاك شما فاقد مواد مغذي لازم (ازت، فسفات، پتاس و غيره) است، حتماً كود مناسب انتخاب كنيد. قبل از انجام هرگونه تغيير، خاك خود را بشناسيد و به اهميت آزمايش خاك پي ببريد.

اواخر بهار يا تابستان، درختان شليل؛ به كود نيتروژني نياز دارند. مي‌توانيد از اوره، كود دامي پوسيده يا كود شيميايي هم استفاده كنيد. درختان جوان به نيمي از ميزان كود موردنياز درختان مسن و بالغ نياز دارند.

شايع‌ترين بيماري و آفاتي كه بعد از كاشت درخت شليل پديد مي آيند:

پس از كاشت درخت شليل؛ در بعضي شرايط ممكن است دچار آفت يا بيماري بشود. شايع‌ترين بيماري‌ها و آفات درخت شليل عبارت‌اند از:

گال طوقه (Crown Gall)

شانكر باكتريايي (Bacterial Canker)

زره پوش يا حشره پولك‌دار (Scale)

سن گياه‌خوار (Tarnished Plant Bug)

لارو برگ پيچ (Leafroller)

شته (Aphids)

باغداري و مراقبت‌هاي لازم از آفات و بيماري‌هاي درختان شليل چگونه است:

برنامه‌ريزي و نگهداري خوب، حرف اول را در توليد محصولات ميوه‌اي مي‌زند. اين امر در مراقبت از درختان شليل هم صدق مي‌كند. مراقبت از اين درختان به مراحل خاصي در هر فصل نياز دارد. در فصل بهار اين مراقبت شامل استفاده از چندين مورد اسپري قارچ‌كش براي جلوگيري از پوسيدگي قهوه‌اي است. درخت شليل؛ استاندارد به‌طورمعمول يك تا سه مراقبت نياز دارند، اما در مناطق باراني ممكن است برنامه‌هاي بيشتري نياز باشد.

اواخر بهار يا تابستان اين درخت به كود نيتروژني نياز دارد.

تنه نهال شليل بايد سالم و بدون شكاف يا آثار صمغ باشد.

نهال سالم، قطري بين 1 تا 2 سانتي‌متر و ارتفاع حداقل 100 سانتي‌متر دارد.

نهال درخت شليل پيوندي؛ بايد شاداب، سالم و داراي ريشه اصلي با طول 20 تا 35 سانتي‌متر و 5 الي 6 ريشه فرعي به طول حداقل 5 سانتي‌متر باشد.

نحوه برداشت ميوه شليل

برداشت ميوه شليل همچون برداشت ميوه درخت هلو است. ابتدا ميوه درخت را با دست خود بگيريد و بكشيد تا از شاخه جدا شود كه به راحتي از شاخه جدا مي شود كه البته مي توانيد با استفاده از قيچي باغباني اين كار را انجام دهيد، ميوه برداشت شده را در داخل سبد بگذاريد و به همين منوال به كار برداشت ميوه شليل ادامه دهيد و پس از برداشت آن را به انبار يا بازار مصرف عرضه كنيد.

روش تكثير شليل

ازدياد شليل همانند هلو به روش پيوند انجام مي شود. اين گياه را مي توان روي پايه هاي هلو، زردآلو، بادام و آلو پيوند زد. فاصله كشت براي ارقام معمولي شليل، ? تا ? متر است و در يك باغ خوب مي توان انتظار ?? تا ?? تن محصول در هكتار داشت. در روش هاي داربستي فواصل كشت كمتر و مقدار محصول بسيار بيشتر است و تا ??? تن در هكتار نيز مي رسد.

توصيه‌هايي براي كاشت هسته شليل در منزل

براي كاشت شليل در گلدان انتخاب بذر مناسب بسيار مهم است. براي اين منظور لازم است از بذر درختان شليلي پا كوتاه استفاده كنيد، البته چنانچه قصد داريد شليلي شما بار دهد در غير اين صورت و به عنوان يك گياه زينتي مي توانيد از هر هسته شليليي براي كاشت استفاده كنيد.

انتخاب گلدان مناسب نيز مهم است. در مراحل بعدي رشد نهال شليل قطر گلدان ?? تا ?? سانتيمتر باشد. براي جدا كردن گوشت ميوه شليل از هسته آن را داخل دهان نكنيد زيرا احتمال دارد بزاق دهان بر روي قوه ناميه گياه تاثير گزارد.

مراحل كشت هسته شليل در گلدان

?- ابتدا بايستي هسته را از گوشت ميوه شليل جدا كنيد. اگرچه اين كار كمي مشكل است ولي تلاش كنيد تا كاملا گوشته ميوه از هسته جدا شود. به اين منظور ميتوانيد ميوه شليل را ? تا ? روز در سايه بگذاريد تا خشك شود، در اين صورت جدا كردن هسته آسانتر خواهد بود.

?- در مرحله بعد لازم است قسمت چوبي هسته را به آرامي بشكنيد. دقت كنيد كه هنگام جدا كردن پوسته چوبي مغز هسته آسيب نبيند زيرا امكان سبز شدن هسته در صورت آسيب از بين خواهد رفت. براي جدا كردن هسته چوبي ميتوانيد از انبر استفاده كنيد تا پوسته چوبي ترك بخورد و بتوانيد مغز هسته را خارج كنيد.

?- براي كاشت هسته شليل در گلدان بهتر است چند روزي هسته را داخل پلاستيك و در داخل يخچال قرار دهيد تا مواد بازدارنده موجود در هسته كه مانع جوانه زني بذر ميشوند، غير فعال شوند.

نكته : توجه داشته باشيد كه هسته شليل را در كنار ميوه هايي مانند موز در يخچال نگزاريد زيرا اتيلن تاثير منفي بر قدرت جوانه زني هسته شليل خواهد داشت. در شرايط طبيعي ماه هاي سرد زمستان در طبيعت اين مواد را غير فعال مي كند.

?- هسته شليل را يك شب در آب بخسانيد. در اين مرحله هسته شليل آماده كاشت داخل گلدان است.

?- گلدان مورد نظر را با خاك مناسب (مخلوطي از خاكبرگ و شن) پركنيد. هسته شليل را در عمق دو برابر اندازه طول هسته شليل در خاك بكاريد.

?- گلدان را در دماي ?? درجه سانتيگراد قرار دهيد. هسته شليل در حدود يك ماه بعد جوانه خواهد زد. نهال حاصل از كاشت هسته شليل در گلدان در صورت شرايط مساعد محيط در مدت ?-? سال به باردهي مي رسد. بنابراين لازم است با بزرگ شدن نهال، آن را به گلدان بزرگتر انتقال دهيد. در حين رشد كود دهي را فراموش نكنيد .

قلمه زدن درخت شليل چگونه صورت مي‌پذيرد؟

كم‌وبيش، دو گزينه براي ريشه‌زايي و كاشت درخت شليل؛ از قلمه وجود دارد: چوب نرم و چوب نيمه سخت. روش اصلي به اين صورت است كه قلمه‌ها بايد با يك چاقوي بسيار تيز و تميز از شاخه برداشته شوند. طول آن‌ها بايد حداقل 15 سانتي‌متر و كمتر از 30 سانتي‌متر باشد.

بهترين زمان براي تكثير قلمه‌ها، صبح زود است؛ چون گياه كاملاً متورم است. بسيار اهميت دارد كه قلمه‌ها تا زمان قرار گرفتن در زمين، سرد و مرطوب باشند.

 

نحوه كاشت نهال شليل چگونه است؟

نحوه كاشت درخت شليل در ايران يكي از رايج ترين كاشت هاي نهال درخت و ميوه مي باشد.

يكي از مواردي كه در آموزش كاشت نهال شليل نقش مهمي دارد، بهترين زمان كاشت نهال شليل مي باشد.

در ابتدا بايد گفت كه نهال شليل از نهال هلو كه جهش ژن داشته، توليد شده است.

 

اين نهال شليل مي تواند از نهال هلو نيز توليد شود و قابليت لقاح دارد.

نهال شليل از جمله نهال هايي است كه نسبت به سرما حساس بوده و در هواي سرد خشك مي زند.

حتي در مواردي اگر دماي سرما -?? درجه باشد مي تواند نهال شليل را كاملا از بين ببرد.

شرايط آب و هوايي در نحوه كاشت نهال شليل بسيار تاثير دارد.

به همين دليل بهترين زمان كاشت نهال شليل مي بايست در فصل بهار يا تابستان است.

نهال شليل گرما را به راحتي مي تواند تحمل كند و در فصل بهار نيز شكوفه مي دهد.

روش هاي هرس درخت شليل:

هرس در واقع بخش اصلي پرورش درخت شليل به شمار مي رود كه هرس به موقع و درست باعث افزايش باردهي و طول عمر درخت مي شود. بسياري از درختان را در فصل زمستان مورد هرس قرار مي دهند ولي در مورد درخت شليل بايد عرض كنيم كه زمان مناسب هرس درخت فصل بهار است، هرس اين درخت از سال اول شروع و هرساله ادامه پيدا مي كند. در واقع از مزيت عمده هرس اين درخت كنترل اندازه و سايز آن براي سهولت برداشت ميوه و افزايش باردهي است كه هرس به موقع به ايجاد شاخه هاي اصلي قوي كمك شاياني مي كند و اين اجازه را به شاخه هاي اصلي مي دهد تا بتوانند نور خورشيد را دريافت كنند. بريدن شاخه هاي اضافه باعث تقويت شاخه اصلي و افزايش كيفيت و باردهي محصول مي شود.

بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك

۴۶ بازديد ۰ نظر

: بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك

 

بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك چه دستگاهي است؟ آيا دستگاه آسياب قهوه صنعتي ايراني مي تواند امكاناتي مشابه برندهاي گرايندرهاي صنعتي خارجي داشته باشد. همانطور كه  مي دانيد آسياب صنعتي قهوه يكي از ملزومات مهم براي كافي شاپ ها و مراكز مرتبط با قهوه مانند قهوه فروشي و ... محسوب مي شود. گرايندر قهوه به منظور استفاده در اين مراكز لازم است حتماً صنعتي و با عملكرد خوب باشد. زيرا مصرف و كيفيت قهوه در اين مدل كسب و كارها بسيار بالا و حياتي است.

با توجه به تنوع اين دستگاه ها در ابعاد و اندازه هاي متنوع مي توانيد بهترين دستگاه آسياب قهوه ترك را با توجه به بودجه و نياز خود انتخاب كنيد.

 

چرا دستگاه آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد آسياب قهوه صنعتي بيشتر به منظور داشتن قدرت و ظرفيت بالا مورد استفاده قرار مي گيرد. زيرا با اين آسياب به راحتي مي توانيد حجم زيادي از قهوه را در چند دقيقه با كيفيت بالا آسياب كنيد. همين جا لازم است يادآوري كنم هر گرايندر صنعتي قهوه چنين قابليتي را ندارد و ممكن است نتواند آسياب قهوه صنعتي ترك را در برنامه خود داشته باشد در اين صورت اين مدل از برندها نمي توانند همه نياز شما را در كسب و كارتان فراهم كنند و به زودي شما مجبور به خريد دستگاه ديگر خواهيد شد. از اين رو قبل از خريد حتماً دقت لازم به مساله را داشته باشيد.

d7_5cb9.jpg

در نظر داشته باشيد تيغه هاي دستگاه بايد به گونه اي باشد كه بتواند ريزترين آسياب مثلاً آسياب قهوه ترك را به صورت پودر يكدست و يكنواخت تحويل دهد. علاوه بر اين داشتن فن خنك كنندگي براي گرايندر صنعتي قهوه يك امر ضروري است زيرا اين دستگاه با داشتن محزن بزرگ و حجم زياد قهوه به صورت ناخودآگاه گرم مي شود و همين گرما مي تواند به سرعت روي آسياب شدن دانه هاي قهوه تاثير بگذارد به بيان ساده تر باعث برشته شدن قهوه و از دست رفتن طعم و مزه اوليه آن مي شود. د راين صورت شما مجبور هستيد دستگاه را خاموش كنيد و كار خود را تا زمان سرد شدن دستگاه متوقف نماييد كه اين يعني هما از دست رفتن زمان و انرژي!

اما اين مساله براي گرايندر صنعتي قهوه كه داراي فن خنك كنندكي است پيش نمي آيد! زيرا فن دستگاه، فوراً دستگاه را در حين كار خنك نگه مي دارد و شما در ساعت هاي طولاني هم مي توانيد آسياب خود را با همان كيفيت اوليه داشته باشيد.

7 نكته مهم براي خريد گرايندر قهوه صنعتي

براي خريد گرايندر صنعتي خوب لازم است نكات مهمي را در نظر داشته باشيد برخي از نكات در قسمت هاي قبلي ذكر شد اما اگر بخواهيم اين نكات را دسته بندي كنيم به شرح زير مي باشد از جمله:

  • توجه به مكان استفاده

توجه به نوع مكان و فضاي موجود شما مي توانيد بهترين انتخاب را پيش روري شما بگذارد. زماني كه شما يك مغازه كوچك داريد قطعاً بايد دستگاه انتخابي شما نيز متناسب با اين فضا تهيه شود. خوشبختانه نمونه هاي صنعتي حرفه اي در سايزهاي كوچك نيز تعبيه شده اند و شما مي توانيد اين دستگاه ها را در برنامه خريد خود داشته باشيد.

  • يكدست بودن قهوه

يكي از مهم ترين ويژگي هاي آسياب صنعتي خوب، بالا بودن دقت آن است. بدين معنا كه گرايندر صنعتي قهوه بايد بتواند دانه هاي قهوه را  به صورت يكدست و يدون هيچ گونه ريزي و درشتي ارائه دهد. اين دقت مي تواند در كيفيت دم آوري قهوه هم بسيار تاثير گذار باشد افرادي كه به صورت حرفه اي در كار باريستوري فعاليت مي كنند مي دانند يكي از مهم ترين ويژگي هاي قهوه خوب، فارغ از دم آوري، داشتن آسياب مناسب و يكدست است و مي تواند روي طعم و مزه قهوه بسيار اثر گذار باشد. اين تيغه هاي آسياب هستند كه مي توانند اين نقش پررنگ را براي آسياب كردن بد يا خوب داشته باشند.

  • ظرفيت خوب آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد ظرفيت آسياب هاي صنعتي قهوه نسبت به آسياب هاي خانگي بيشتر است. اما همين ظرفيت هم در آسياب هاي متنوع صنعتي متفاوت مي باشد برخي از آسياب هاي صنعتي ظرفيت بالايي ندارند و برخي ديگر از مخزن بزرگ براي آسياب بهره مي برند. با توجع ب اينكه خريد اين مدل دستگاه بيشتر به منظور آسياب هاي زياد است بنابراين توجه به ميزان مخزن و ظرفيت حائز اهميت است.

  • قدرت موتور دستگاه  گرايندر صنعتي

يكي ديگر از موارد ضروري در كنار داشتن تيغه هاي عالي، قدرت موتور بالا در دستگاه گرايندراست. همانطور كه مي دانيد دانه هاي  قهوه بسيار سخت هستند و براي آسياب آن نياز به قدرت بالايي است هر چقدر موتور قدرتمند و با توان بالا تعبيه شده باشد اين كار به سادگي اتفاق مي افتد و درعمر و دوام دستگاه نيز تاثير گذار است.

  • تنوع در درجه بندي

داشتن تنوع در درجه بندي آسياب مي تواند يكي از مهم ترين نكات خريد باشد. زيرا شما براي دستگاه هاي مختلف دم آوري قهوه مانند اسپرسو و ... نيازمند داشتن تنوع آسياب با درجه ريز و درشت هستيد. هرچقدر اين درجه بندي بيشترباشد قدرت مانور شما نيز بيشتر خواهد بود. در نظر داشته باشيد برخي از آسياب هاي صنعتي درجه بندي زيادي ندارند و دست شما براي آسياب باز نيست.

  • ضمانت و خدمات پس از فروش

بعد از بررسي همه موارد عملكرد از جمله تيغه، قدرت موتور، دقت و سرعت به همراه ظرفيت و درجه بندي لازم است ختماً به ضمانت و خدمات پس از فروش آسياب نيز توجه داشته باشيد. با توجه به روند تحريم هاي ايران، امروز تعمير و نگهداري دستگاه هاي خارجي بسيار پرهزينه و سخت مي باشد. برخي از افراد محبور هستند به خاطر نبود قطعه دست به خريد مجدد بزنند. از اين رو بهتر است از همين ابتداي كار به اين مساله را در خريد خود توجه داشته باشيد. دستگاه گرايندر صنعتي با طول زمان نيازمند تعمير و نگهداري است مثل تمام وسايل برقي از اين رو بايد اين هزينه مقرون به صرفه و مناسب باشد.

 

 

گرايندر صنعتي قهوه ترك ايراني يا خارجي

با توجه به  موارد ذكر شده و وجود تنوع در بازار دستگاه‌هاي آسياب قهوه بهتر است براي خريد آسياب قهوه صنعتي در ابتدا به بودجه خود توجه داشته باشيد. دستگاه‌هاي آسياب قهوه ايراني و خارجي همچون تمام لوازم‌هاي ديگر، در قيمت‌ها و سايزهاي مختلفي در بازار موجود هستند كه با در نظر گرفتن همه جوانب ذكر شده به همراه بودجه، شما مي توانيد بهترين انتخاب را داشته باشيد.  حتماً فبل از خريد خريد بايد اطلاعات خود را از اين دستگاه‌ها بالا ببريد تا بتوانيد بهترين گزينه انتخاب كنيد. يكي از مهم ترين سوالات مشريان اين است كه آيا گرايندر صنعتي قهوه ايراني مي تواند مشابه برندهاي خوب خارجي باشد؟ آيا خريد يك آسياب قهوه صنعتي ايراني به صرفه است يا نه؟ بايد همين جا يادآوري كنم در سال هاي اخير صنعتي قهوه در ايران رشد چشمگيري داشته است و برخي از برندهاي توانسته اند عملكرد بسيار عالي و حتي بهتر از برندهاي خارجي داشته باشند. يكي از برندهاي ايراني كه آسياب هاي صنعتي و نيمه صنعتي آن از همه نظر فوق العاده است، آسياب قهوه يوكار مي باشد. اين برند با داشتن همه آيتم هاي خوب يك آسياب به همراه ضمان و خدمات پس از فروش توانسته بهترين عملكرد را در بين آسياب هاي ايراني داشته باشد و چندين بار صاحب رتبه در نمايشگاه هاي نوشيدني و قهوه ايران باشد. براي مشاهده مشخصات آسياب قهوه صنعتي يوكار و يا قيمت روز اين مجموعه مي توانيد به سايت uokar.ir  مراجعه كنيد.

انواع آسياب هاي قهوه صنعتي خارجي

آسياب قهوه بوش
برند بوش يكي از مشهورترين برندهاي دنيا است و آلماني است. اين شركت انواع لوازم برقي‌ توليد مي كند كه يكي از آنها دستگاه آسياب قهوه مي‌باشد. آسياب قهوه بوش مدل MKM6003 يكي از اين دستگاه‌هاي اين برند است.

آسياب قهوه هميلتون
آسياب هميلتون هم يكي از برندهاي آمريكايي است كه از استانداردهاي جهاني پيروي مي كند. اين برند داراي چندين دستگاه‌ آسياب قهوه متفاوت است كه به بازار عرضه شده اند و هر كدام قابليت هاي خاصي دارند.

آسياب قهوه مونوتك
آسياب مونوتك نيز داراي آسياب قهوه‌ مختلفي است.

سخن پاياني:

با توجه به اينكه آسياب هاي خارجي، وارداتي هستند و بر اساس دلار محاسبه مي شوند به همين دليل قيمت بسيار بالايي نسبت به آسياب هاي ايراني دارند. از اين رو پيشنهاد ما انتخاب يك گرايندر آسياب قهوه صنعتي با كيفيت خوب ايراني است كه بتواند ضمانت و خدمات پس از فروش نيز ارائه دهد. از اين رو شما مي توانيد بهترين آسياب را با هزينه مقرون به صرفه اي بخريد و از بابت تعمير و نگهداري هم خيالتان راحت باشد. يكي از آسياب هاي محبوب و مشهور ايراني كه توانسته تمام استانداردهاي جهاني را مشابه برندهاي خارجي داشته باشد و درجه بندي بسيار متنوع به همراه مورتور پرقدرت و فن خنك كنندگي، تيغه هاي بسيار عالي، خدمات پس از فروش و نمايندگي در سراسر كشور تامين كند برند يوكار است. اين برند در سه نمونه آسياب قهوه صنعتي يوكار، آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار و آسياب قهوه حرفه اي كوچك توليدات عالي داشته است وكه هر سه نمونه قابليت دستگاه آسياب قهوه صنعتي ترك را دارند. علاوه بر اين جالب است بدانيد تنها آسيابي كه توانسته پرتي قهوه را به حداقل (به صفر برساند) همين آسياب مي باشد و بسيار مورد توجه بازار داخلي و خارجي قرار گرفته است.

منبع:  https://www.shomanews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-89/1029260-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9